Eplehagen...

Det tar sin tid å få malt og satt opp gjerdet, men det går sakte men sikkert fremover... Når resten av spilene er på plass, skal hele gjerdet males ytterligere to strøk. 

Gjerdet rundt eplehagen tar form..

For noen uker siden begynte vi å sette opp gjerdet rundt eplehagen. Håpet var å få det ferdig til 17. mai, men det tok mye lenger tid å male stakittgjerdet med alle sine kriker og kroker enn vi hadde regnet med (og så begynte det å regne..), så det er ennå ikke helt på plass. Men resten av spilene skal males denne uka, og så håper vi at det er oppe ganske snart. 

Årsmøtet for 2015

Referat fra årsmøtet som ble holdt 29. februar ligger nå ute på nettsidene under fanen "Om byforeningen" - "referater". Her finner du også regnskap for fjoråret, samt budsjett for 2016. 

Bygningsvernprisen utdelt

I kveld ble Bygningsvernprisen for 2015 utdelt under byforeningens årsmøte. Mottaker av prisen er Brøvigs kontorbygg i Strandgaten. Byforeningen kommer tilbake med begrunnelse for tildelingen, som vil bli lagt ut under fanen "Bygningsvernprisen" her på nettsiden. Avisen Lister var også tilstede under utdelingen av prisen. Vi gratulerer!

Årsmøte 29. februar

Årsmøtet i Farsund Byforening blir avholdt mandag 29. februar kl 19:00 på Backes Bu. Saker til årsmøtet, samt forslag til kandidater til bygningsvernsprisen, kan sendes farsundbyforening@gmail.com innen 1. februar.

Vi har plantet 600 tulipaner og påskeliljer i byen

I forrige uke satte vi 600 blomsterløk i byen; 500 tulipaner og 100 påskeliljer. Også i fjor satte vi blomsterløk, og det samme vil vi gjøre neste høst. Målet er en by som blomstrer mer og mer for hver vår som kommer! 

 Eplehagen får tulipaner.

Eplehagen får tulipaner.

 Gunhild, Tore og Andrea klare til dyst. Hunden Herman hjalp også til. 

Gunhild, Tore og Andrea klare til dyst. Hunden Herman hjalp også til.