Åpent møte om byutvikling

Farsund Byforening inviterer til en inspirerende kveld i Parken, med byutvikling i Farsund som tema. Det er planlagt mange nye leilighetskomplekser flere steder i byen vår. Er den store satsningen på blokkbebyggelse noe byen er tjent med, eller bør det satses på flere typer boliger når nye områder skal bygges ut? Hvordan ønsker vi at byen skal se ut, og hvem skal det bygges for? 

Lisbeth Iversen forteller om sitt tidligere arbeid med byutvikling og vil dele noen tanker om muligheter for Farsund. Deretter åpnes det for samtale rundt utvikling av byen vår, der vi ønsker innbyggere, politikere, utbyggere, arkitekter, entreprenører og kommuneansatte, alle som har en eller annen form for interesse for den videre utviklingen av Farsund by, velkommen til å delta!

Lisbeth Iversen var byråd for byutvikling, klima og miljø i Bergen fra 2003 til 2011. Hun var deretter byråd for sosial, bolig og områdesatsing i nærmere to år. Hun hadde blant annet det politiske ansvaret for tresatsningen i Bergen og gjennomføring av bybanen. Hun er nå leder for samarbeids- og innovasjonsprosjektet "Med hjertet for Arendal". 

Les sak i Lister (krever innlogging)
Facebook-event

Byforeningen inviterer til åpent møte om byutvikling i Farsund
Tirsdag 18. november kl 19:00 i Parken kaffebar

Lisbeth Iversen. Foto: Rune Sævig/BT

Lisbeth Iversen. Foto: Rune Sævig/BT

Byforeningen i Lister 13.11.2014

Byforeningen i Lister 13.11.2014