Endringer i byen

54434448_2549764215056800_4410184960560857088_n.jpg

I løpet av kort tid vil Eplehagen forsvinne, og det vil bli opprettet midlertidig anleggsplass og/eller parkering. Kommunen har lovet å ta vare på materialet inntil det skal reetableres et uteareal. Det er imidlertid litt "ullent" om Eplehagen automatisk blir tilbakeført. I et møte med Sten Otto Tjørve ble det presisert at vi forventer at Byforeningen (og selvfølgelig kommunens innbyggere) tas med i planlegging av utomhusplan, når den tid kommer. Vi innbyggere må forberede oss på store endringer de neste årene, så får vi stå på barrikadene og håpe at ikke gravemaskiner får fritt leide og at det endelige resultatet er noe byens borgere kan føle eierskap til.

Bildet illustrerer hvor vi er nå, men tiden er også inne for utvikling. Det som bekymrer er at det faktisk ikke har vært publisert en tegning av hvordan bygget til syvende og sist blir seende ut (De fleste av oss har fått med oss Lambda-prosessen, hvor lystårnet plutselig har blitt en metallklump). Skisser og tegninger er to forskjellige ting, mye kan gå tapt i prosessen. Det er viktig å kommunisere med innbyggerne! La dette bli noe vi alle kan glede oss til, da blir det lettere å tåle omkjøringer, sperringer og "saulevann" i en lengre periode. 

Godt vårjevndøgn, vi går mot lysere tider. Vårbilder mottas med takk :-) , det vil komme en liten bildesamling ii løpet av april!